Jdi na obsah Jdi na menu
 


TWIRLINGOVÁ SKUPINA

Rádi bychom Vás informovali, že jsme otevřeli naší první twirlingovou skupinu. Za velice příjemných okolností nás oslovily naše i "cizí" mažoretky, které už vloni trénovaly ve svém volnu, že by se rády staly členkami Pražských mažoretek a založily twirlingovou skupinu. Je milé, když se holky jako ony dají dohromady a jdou si za svým cílem ...

Toto o sobě napsaly:

Twirlingová skupina se v současné době skládá z 8 členek, které nepocházejí pouze z Pražských mažoretek ale i z mažoretek některých jiných skupin. Tvoříme tak zajímavou skupinu, která mezi sebou rozhodně nezná konkurenci, ale naopak velké přátelství. Ve skupině se nacházejí dívky ve věku od 13let do 19let. Snažíme se svojí cílevědomostí a pílí dokázat, že společné trénování dívek různého věku a z různých skupin není nic zlého, ale něco čím se učíme stále nové věci. Skupina vznikla na základě chtění dívek trénovat něco úplně nového. Dívky šly za svým cílem a došly až na úplný konec, kde spolu pravidelně trénují a na tréninky se značně těší. 

Pokud vše půjde podle našich představ, rády bychom se zkusily přihlásit na twirlingovou soutěž do disciplíny Dance team.

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 9
Celkem: 1192493
Měsíc: 11687
Den: 656